دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دستگیری گسترده اعضای گروه تروریستی «پ‌ک‌ک» در ترکیه

نیرو‌های امنیتی ترکیه در یورش به مخفیگاه‌های اعضا و هواداران گروه تروریستی «پ‌ک‌ک» ده‌ها نفر را دستگیر کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های ترکیه روز سه شنبه از دستگیری گسترده هوداران و اعضا گروه تروریستی «پ‌ک‌ک» در ترکیه خبر دادند.

به گزارش وبگاه «ترکیش مینت» ده‌ها کرد طی روز‌های گذشته در یورش نیرو‌های امنیتی در پنج استان ترکیه بازداشت شده‌اند. این بازداشت‌ها در استان‌های «آدانا، «مرسین»، «ازمیر»، «هاکاری» و «ماردین» صورت گرفت.

به گفته منابع آگاه، دستکم ۳۰ نفر تنها در استان هاکاری بازداشت شده‌اند. همچنین ۱۲ نفر در ازمیر، ۷ نفر در مرسین و ۱۹ نفر دیگر در ماردین بازداشت شدند. از شمار افراد بازداشت شده در آدانا اطلاعی در دست نیست. دستگیر شدگان به انتشار تبلیغات تروریستی یا عضویت در گروه تروریستی پ‌ک‌ک متهم هستند.

پ‌ک‌ک که از سال ۱۹۸۴ مبارزات خونینی را در جنوب شرق ترکیه به راه انداخته در فهرست سازمان‌های تروریستی ترکیه و بسیاری از کشور‌های جهان قرار دارد.

«یاشار گولر» وزیر دفاع ترکیه روز یکشنبه در بحبوحه عملیات جاری در منطقه گفت که ترکیه به نابودی گروه تروریستی «پ‌ک‌ک» در شمال عراق بسیار نزدیک شده است.

به نوشته روزنامه «دیلی صباح» گولر گفت: «نیرو‌های مسلح ترکیه تا حد زیادی منطقه "زاپ" را پاکسازی کرده‌اند».

گولر افزود که این گروه تروریستی غار‌ها و مخفیگاه‌های متعددی را در سراسر کوه‌ها حفر کرده و در آن اسلحه و مهمات و همچنین مواد غذایی و آذوقه ذخیره می‌کنند.

ترکیه از پنجشنبه گذشته به تلافی کشته شدن ۶ نظامی ترکیه در عراق، بیش از ۲۱ تروریست را در شمال عراق و سوریه از بین برده است.

وزیر دفاع ترکیه افزود: «تروریست‌ها می‌دانند که نمی‌توانند از پایانی که در انتظارشان است اجتناب کنند و به همین دلیل است که اقدام به آزار و اذیت و حملات می‌کنند. ما متاسفانه در حملات آن‌ها نظامیان خود را از دست می‌دهیم، اما به مبارزه با این گروه‌ها ادامه خواهیم داد.» / ترکیه

ارسال نظر
آخرین اخبار